Asics

Asics volleybalschoenen

Asics is een van oorsprong Japanse fabrikant van volleybalschoenen, sportschoenen en sportkleding. Het bedrijf stamt uit 1949 en is als na-oorlogs bedrijf continu bezig geweest om nieuwe artikelen te ontwikkelen die nóg beter waren dan de vorige. De Nederlandse Volleybalbond heeft een contract met de sportfabrikant, net zoals NOC*NSF en de Nederlandse Atletiekunie.

Asics volleybalschoenen 2021

De Asics volleybalschoenen uit 2021 betekenden een nieuw elan in een tak van sport waar Asics al jaren actief is. Niet alleen bliezen ze Asics met de Gel-Sensei serie nieuw leven in, ook kwamen ze steeds verder op in de Nederlandse volleybalwereld. Het is niet voor niets dat nieuwe Asics volleybalschoenen gedragen worden door de hele volleybalwereld: op hoog, maar ook op laag niveau.

Asics Gel

De Asics Gel serie bevat een grote serie producten die voor heel veel andere sporten dan volleybal bruikbaar zijn. Zo zijn er de Gel Rocket schoenen met inmiddels de zevende serie schoenen, die voor een wijde range aan indoorsporten geschikt zijn. De Gel Crossover is bijvoorbeeld weer heel populair in het korfbal, in die sport maakt Asics zelfs als enige topschoenen. De Asics schoenen zijn met name groot geworden door hun focus op running: hardlopen.

Have no product in the cart!