Mizuno

Mizuno volleybalschoenen

Mizuno werd opgericht door Rihachi Mizuno in 1906. Het merk is dus al meer dan 110 jaar oud en hoort daarbij tot de gevestigde merken in de sport. Mizuno begon als een gewone sportzaak en handelde met name in honkbal- en golfartikelen. Later ging men op maat producten maken en werd de koers richting de topsport gezet. Voor volleybalschoenen kan men daarom ook uitstekend bij Mizuno terecht. Naast volleybalschoenen richt Mizuno zich in Nederland met name op atletiek, maar ook op sporten als voetbal en golf.

Volleybalschoenen voor dames

Als product in volleybalschoenen dames intresseren voor je producten is lastig zat. Mizuno probeert dit in Nederland met name door de nieuwste modellen niet alleen te voorzien van de beste technologie die in het volleybal ooit gezien is, maar ook door de modellen leuke en opvallende kleuren te geven. Er worden diverse modellen uitgebracht waarbij menig bezoeker van de sporthal om zal kijken en positief zal zijn verrast.

Kwaliteit en marketing

Mizuno volleybalschoenen zijn eigenlijk de standaard geworden in Nederland. Dit komt door een combinatie met kwaliteit, marketing maar ook zeker sponsoring van grote en belangrijke teams. Zo loopt menig eredivisieteam in Mizuno volleybalschoenen rond. Zij zouden natuurlijk al snel zijn overgestapt als de kwaliteit niet het beste van het beste zou zijn.
Have no product in the cart!